Pontmeyer is een aanrader!

Pontmeyer is een aanrader!

images

Als je op zoek bent naar een goede partij om hout of bouwmaterialen te bestellen, dan kan ik het je zeker aanraden eens op de website van Pontmeyer te kijken. Sinds ik aan het klussen ben, en dat is nu inmiddels een maand of vijf, heb ik eigenlijk altijd alles daar bij dit bedrijf besteld. Ik vind Pontmeyer dan ook een erg prettig bedrijf, want ze hebben er echte kwaliteit in de materialen, ze hebben echt goede producten in huis – en bovendien is het assortiment ook nog eens echt heel breed. Er is dus altijd keuze zat en voor alles wat ik nodig had was er altijd wel iets aanwezig, ik kwam ook vaak op nieuwe ideeën (bijvoorbeeld over hoe een klus aan te pakken) door de mogelijkheden die me via de website duidelijk werden. Bovendien hebben ze bij Pontmeyer erg goed hout, en dat was echt een pre toen ik de vloer ging leggen hier op de begane grond. Daar wilde ik namelijk echte kwaliteit hebben liggen en dus wendde ik me direct weer tot Pontmeyer. Ze hebben de hele partij in één keer bij me kunnen bezorgen, iets waar ik echt tevreden over was.