Op zoek naar een nieuwe Durkopp Adler

Habraken

Online Durkopp Adler zoeken

Niet lang geleden zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe Durkopp Adler. Onze zoektocht begon eerst in een aantal winkels dat ik al kende, maar zij hadden alleen oude modellen van de Durkopp Adler. Toen bedacht ik mij ineens dat online zoeken natuurlijk ook een goede optie is. Online vond ik al snel de website van Habraken. Voluit is dat Habraken Industrial Sewing Applications. Als zij niet het juiste model naaimachine hadden, dan zou niemand het hebben. Online zag ik precies het model staan dat wij wilden hebben. Onze winkel kan eigenlijk niet zonder een industriële naaimachine, alles met de hand doen is niet aan te beginnen! Zodoende heb ik contact opgenomen met Habraken en nu zijn wij voorzien van de juiste industriële naaimachine! De Durkopp Adler werkt echt perfect en ik denk dat wij hier nog vele jaren ontzettend veel plezier van zullen hebben.

Habraken

Een goede naaimachine?

Ben jij ook op zoek naar de juiste naaimachine? Kijk online dan ook eens bij Habraken. Ik ken geen merk dat zoveel verschillende machines heeft voor groot en klein gebruik. Stuk voor stuk is het de juiste kwaliteit en zij hanteren ook nog eens redelijke prijzen. Wij hoeven in ieder geval nooit meer de hoofdprijs te betalen, wanneer er weer eens iets kapot gaat! Hoe meer je een machine gebruikt, hoe groter de kans wordt dat dit kapot gaat. Daar hoeven wij niet meer bang voor de zijn, en anders zijn de kosten in ieder geval niet hoog. Dat is toch een fijne geruststelling?