Frisse lucht dankzij de filters van www.wtw-filtersonline.nl

logo (11)Frisse lucht dankzij de filters van www.wtw-filtersonline.nl

Gelukkig zitten mijn partner en ik geheel op een lijn wat milieukwesties betreft. Beiden leven we graag naar een goed principe waar we ons beiden prettig bij voelen, waar we ons tenminste niet schuldig over hoeven te voelen. Ik moet zeggen dat dit behoorlijk scheelt, want ik vind dat we nogal een spoor van verwoesting achter ons laten, over het algemeen. Wij proberen er in huis dan ook alles aan te doen dit verbruik te compenseren. Een van de nieuwste aanwinsten die wij op dit gebied hebben betreft de warmteteruginunit, ook wel WTW genoemd, die we hier in huis hebben geplaatst. Deze WTW blijkt nu al heel behulpzaam te zijn, ik merk het effect er al echt van. De filters voor de WTW halen we bij www.wtw-filtersonline.nl, een webshop die heel handig is gebleken. Je kunt er ook een abonnement op afsluiten en op die manier op periodieke basis voorzien worden van WTW filters. De opties zijn bij www.wtw-filtersonline.nl echt eindeloos, zo is mij wel gebleken. Enfin, wat ermee gebeurt is dat de WTW de warmte van de uitgaande lucht bewaart en gebruikt om nieuw binnenkomende lucht mee te vervangen. Deze is fris en schoon maar toch ook van zichzelf al verwarmd. Hiermee bespaar je dus echt op de energierekening en daar heeft niet alleen het milieu maar jijzelf dus ook echt het profijt van. Voor mij is het echt ideaal en ik ben zeer te spreken over de WTW en de bijbehorende filters die het allemaal schoon en vers houden binnen.